• Zeer geslaagde vrijwilligersavond!

• Zaterdag 2 juli kon eindelijk na 2 jaar afwezigheid door corona weer een vrijwilligersavond gevierd worden.
    Ruim 120 vrijwilligers waren aanwezig met een hele mooie mix van jong en oud.

Na een dankwoordje door de voorzitter voor al het vrijwilligerswerk binnen de vereniging en het benadrukken dat er gevoetbald kan worden omdat alle vrijwilligers met elkaar dit mogelijk maken, kon de aftrap plaatsvinden met een leuke pubquiz. De 16 teams bestonden uit een mix van alle vrijwilligers, zodat er vele nieuwe kennismakingen plaatsvonden. Aan de reacties te horen was dit zeer geslaagd. De bar- en hapjesbediening werd door de spelers van het 1e elftal verzorgt.

Onder bezielende leiding van de presentatoren Fleur in ’t Veld en Nanouschka van den Brink vond de pubquiz plaats.
    Na 3 ronden waarin het zeer spannend werd tussen de diverse teams, werden na afloop de teams in het zonnetje gezet die als 1e, 2e en 3e uit de bus kwamen.

Na overhandiging van de mooie prijzenpakketten en een groot applaus werd de avond nog lang voortgezet. De spelers van de selectie zorgden voor de bediening van diverse lekkere hapjes en drankjes. Het was weer fantastisch en nogmaals hartelijk dank aan alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat het balletje elke zaterdag weer rolt op ons mooie sportpark!

Voor een mooie impressie van deze avond klik hier voor de foto's.