• Team bewerken in Wedstrijdzaken App

  Stap 1:

  Een teammanager kan voor zijn hele team een pasfoto uploaden. Wanneer je als teammanager bekend bent bij S.V. Nieuwleusen krijg je in je wedstrijdzaken app een extra menu item Teammanager.

  Heb je geen Teammanager keuze in je menu?
  Het kan zijn:

  – Dat je nog niet als teammanager aan een team bent verbonden. Stuur een een mail naar online@svnieuwleusen.nl met het verzoek je als teammanager aan te merken.
  – Dat je een account hebt aangemaakt met een emailadres dat niet in het systeem van S.V. Nieuwleusen.nl voorkomt. Er kan derhalve geen  connectie gemaakt worden en je functies worden niet herkend en dus ook niet getoond. Geef via online@svnieuwleusen.nl door met welk emailadres je in ons systeem hoort te staan. Dan passen wij het aan.

  Stap 2:
  Wanneer je in het menu hebt gekozen voor Teammanager krijg je op de volgende pagina een lijst met teams waarvan je volgens S.V. Nieuwleusen teammanager bent (zie afbeelding hiernaast). In de meeste gevallen zal dit één team zijn. Kies voor het betreffende team.

  Stap 3:
  Wanneer je hebt gekozen voor je team krijg je een lijst met alle spelers in je team. Wanneer je een speler selecteert heb je verschillende bewerkingsmogelijkheden:

  – Verwijderen uit het bondsteam
  (optie niet beschikbaar)

  – Wisselen tussen basisteam en wissels
  – Aanmerken Fit of geblesseerd is
  – Aanmerken of een speler keeper, verdediger,middenvelder of aanvaller is
  – Foto toevoegen aan een speler 
             Klik hier voor uitleg in een YouTube video 

  Verder kun je ook aangeven met DWF of “-” of een speler naar het Digitaal Wedstrijdformulier moet worden meegenomen. Door geblesseerde spelers uit te zetten met het streepje worden ze niet meegenomen naar het wedstrijdformulier. Ze blijven wel binnen het bondsteam staan. Op deze manier kun je een hoop werk besparen bij het telkens weer opnieuw spelers te verwijderen van het Digitaal wedstrijdformulier.

  Ook kun je standaard rugnummers hier alvast ingeven zodat je deze niet telkens hoeft in te voeren voor elke wedstrijd.

  Stap 4: Invullen van het mDWF voor de wedstrijd

  Stap 5: Invullen mobiel Uitslagenformulier

 • Klik hiernaast op het plaatje om de handleiding voor officials te lezen.

 • Handleiding foto's wijzigen