• Vrijwilligersinformatie

    S.V. Nieuwleusen kan alleen bestaan door de inmiddels ruim 100 vrijwilligers die week in week uit helpen bij onze club. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in het clubhuis zorgen dat elk weekend honderden jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport. Fantastisch dat zoveel mensen zich inzetten!

    Het voortbestaan van S.V. Nieuwleusen valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in het clubhuis. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen en multimedia specialisten. Ook zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.

    Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen zich iedere week samen inzetten voor onze club. Als je zelf voetbalt of op een andere manier betrokken bent bij de vereniging, vraag dan eens bij onze vrijwilligerscommissie wat jij kunt doen. Ook als je zelf niet voetbalt, kun jij je steentje bijdragen. Is er een functie die jij leuk zou vinden, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres.


    Vrijwilligerscommissie
    vrijwilligers@svnieuwleusen.nl