• Beste spelers, speelsters en ouders,

  De voorlopige teamindeling van Onder de 7 t/m Onder de 19 en meidenteams van S.V. Nieuwleusen voor het seizoen 2024-2025 is bekend.

  De technische commissie heeft tijdens de voortgangsgesprekken, evaluatiegesprekken en bijeenkomsten met de trainers, trainsters en een aantal leden van het kader, de nodige informatie verkregen. Daarnaast is rekening gehouden met de leeftijdscategorie zoals die bij de KNVB wordt gehanteerd, aantallen per team, voetbaltechnische criteria en sociale aspecten. Dit alles heeft geleid tot deze voorlopige teamindeling van de jeugdteams S.V. Nieuwleusen.

  We hopen dat de indeling voor de meeste spelers en speelsters naar tevredenheid is, maar we realiseren ons dat dit vast niet in alle gevallen is gelukt. Mocht je vragen hebben over de indeling, stel deze dan via het e-mailadres tc@svnieuwleusen.nl  

  We zijn Samen Oranje. Ook al zit je dit jaar bij andere jongens/meisjes in het team dan voorheen, leer elkaar kennen, ga samen voetballen om er een mooi sportief seizoen van te maken.

      Voetbal verbindt en je bent een team! 

  Indelingen Meidenvoetbal (MO-teams)
  De indeling van de meidenteams zijn bekend. Met de mooie prestaties van de verschillende teams in het afgelopen seizoen, kunnen we stellen dat er veel talent aankomt. We kiezen ervoor om een aantal meiden van de MO17 door te laten stromen naar de senioren. Zij krijgen een kans in de voorlopige selectie van VR1. Daarnaast hebben we afgelopen jaar ook veel meisjes mogen verwelkomen waarvan we met trots kunnen zeggen dat we een mooie meidenafdeling hebben én kunnen behouden.

  We hopen op een mooi seizoen waarbij de speelsters uit de nieuwe teams snel aan elkaar gewend raken en met veel plezier gaan voetballen.

  Nu de teams bekend zijn, gaat de technische commissie bezig met het formeren van het kader. We zijn blij te vermelden dat de meeste trainers, trainsters en het kaderleden van afgelopen seizoen doorgaan. Daarnaast hopen we ook nieuwe trainers, trainsters en nieuwe kaderleden mogen verwelkomen. Inmiddels is er een enquête uitgezet tot en met Onder de 15. Terugkoppeling volgt in de komende weken.

  Mocht je als leider/leidster komend seizoen door willen gaan en je hebt hierover nog geen contact met ons gehad óf je wilt jezelf als nieuwe vrijwilliger aanmelden, dan graag een e-mail sturen aan: tc@svnieuwleusen.nl.

  Met sportieve groet,

  Technische commissie
  S.V. Nieuwleusen
  tc@svnieuwleusen.nl  

  Klik op de categorie hieronder om de indelingen te bekijken: