• Supportersvereniging

  De supportersvereniging is opgericht op 1 augustus 1987 met als doel de band te versterken tussen de spelers en de supporters. Dit doet de vereniging door activiteiten te organiseren waarbij zowel de spelers als de supporters van hartenwelkom zijn. Hierbij wordt vooral geluistert naar de wensen van de supporters zoals het plaatsen van bankjes rond de velden of het realiseren van een panna kooi voor de jeugd.

 • Lid worden?

  Het lidmaatschap van de supportersvereniging kost slechts € 10,00 per jaar. Het bestuur van de supportersvereniging stelt het op prijs als haar leden de jaarlijkse contributie per automatische incasso of per periodieke betaling voldoen. U kunt zich als lid aanmelden bij de volgende bestuursleden:

  Voorzitter Vacant  
  Secretaris Arend-Jan Schuurman 06 – 30 629 240
  Penningmeester Thiemo Vreeburg 0529 – 48 0238
  Lid Robert Zieleman 06 – 51 636 5 52
  Lid Christiaan Leeuwenkuyl 06 – 16 583  765
  Lid Jacob van den Berg 06 – 52 428 157
  Lid Alice Gosseling  
  Lid Mike Mijnheer  

  Of per mail naar: supportersvereniging@svnieuwleusen.nl

  Activiteiten supportersvereniging

  Elk jaar organiseert de supportersvereniging meerdere activiteiten voor de supporters en de spelers. Hierbij wordt jaarlijks geevalueert of de activiteit nog voldoende opkomst heeft en of er wellicht iets veranderd moet worden. Wij nodigen supporters en spelers dan ook uit om ideeën of verbeteringen met ons te delen, zodat wij iedereen een passende activiteit kunnen bieden. De tips en ideeën kunt u persoonlijk aan ons vertellen, maar u mag dit ook met de leden delen tijdens onze ledenvergadering.

  • De eerste activiteit van het seizoen is de open dag. Tijdens de open dag laten wij zien welk activiteiten programma we voor komend seizoen hebben gemaakt en willen we graag leden werven. Daarnaast verkopen we die dag vaak lootjes, waarbij een gedeelte van de opbrengt naar het goede doel gaat.
  • Wanneer de Sint weer in het land komt, regelt de supportersvereniging elk jaar dat hij een avondje langs komt voor de allerkleinste voetballertjes. De activiteit die daarbij georganiseerd wordt verschilt jaarlijks. Ook vindt de Sint het altijd fijn om tekeningen te ontvangen en daarom hebben we ook jaarlijks een kleurplatenwedstrijd waarbij de Sint kiest wie de mooiste tekening heeft gemaakt!
  • Daarnaast organiseert de supportersvereniging de Kerst – en Paasbingo. De hoofdprijzen tijdens deze bingo’s liegen er niet om en doordat de opkomst vaak groot is heeft u gegarandeerd een leuke avond.
  • Aan het einde van het jaar vindt er ook een kaartmarathon plaats. Alle kaartfanaten kunnen zich opgeven om een dagje te komen klaverjassen of kruisjassen. Daarnaast zorgt de supportersvereniging ook altijd voor de lunch, zodat er maximaal gepresteerd kan worden!
  • In het begin van het nieuwe jaar organiseert de supportersvereniging samen met de hardloopvereniging de Snertloop, waar steeds meer hardlopers aan mee doen. Zo kun je het nieuwe jaar sportief beginnen door een ronde van vijf of tien kilometer hard te lopen. Bent u niet zo’n hardloper, dan kunt u zich ook altijd opgeven voor de wandelroute.
  • In het begin van het nieuwe jaar wordt er voor de fanatieke darters een darttoernooi georganiseerd. Een gezellige avond waar bij aan het eind van de avond bekend is wie de nieuwe dartkampioen van s.v. Nieuwleusen is!
  • En ook wordt er elk jaar een pokeravond georganiseerd. Kun je goed bluffe en wil je graag de strijd aan gaan, doe dan zeker mee want de winnaar verdient een mooi bedrag!
  • In de voorjaarsvakantie wordt er voor de JO8 t/m JO11 een filmmiddag georganiseerd. De kinderen kunnen op groot scherm een leuke film kijken!
  • Jaarlijks organiseert de vereniging een vrijwilligersavond om alle vrijwilligers te bedanken. De wat oudere vrijwilligers hebben destijds aangegeven hier niet  naar toe te gaan doordat de avond niet aansluit ben hun wensen. Daarom hebben wij besloten een aparte avond voor deze belangrijke vrijwilligers te organiseren die beter aansluit op hun wensen en waarbij ook gedacht wordt aan de innerlijke mens!
  • In de meivakantie vindt het voetbalkamp voor de O10 t/m O13 pupillen plaats. Elk jaar organiseren we dit kamp met behulp van de kampweekcommissie, tot nu toe is dit een groot succes en is het voetbalkamp elk jaar volgeboekt!
  • Naast het organiseren van al deze bovenstaande activiteiten, zijn we ook verantwoordelijk voor sommige structuerele activiteiten. Doordat we beschikken over een vaste groep vrijwilligers is het voor ons mogelijk om dit te organiseren. We zijn dan ook elk jaar erg blij met deze vrijwilligers. Mocht u interesse hebben om ons te helpen bij een van de activiteiten dat horen wij dat graag!
  • Voorafgaand aan alle competitie thuiswedstrijden van het eerste vindt er een lotenverkoop plaats. Hierbij zijn mooie vleesprijzen te winnen, die na de wedstrijd opgehaald kunnen worden in de kantine.
  • Na de thuiswedstrijden van het eerste wordt het rad van avontuur georganiseerd. Door middel van ons echte ratelende rad kun je prijzen winnen gedurende vier rondes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is plankjes kopen en zorgen dat je een beetje geluk hebt!
  • Aan het begin van het jaar maken we een indeling voor de pupil van de week. Deze pupil mag de voorbereiding en de wedstrijd actief meebeleven en hij of zij krijgt na afloop van de wedstrijd een voetbal met alle handtekeningen van de spelers van het eerste en wordt daarna nog in de kantine verwend.
  • Jaarlijks vindt de grote club actie plaats, die voor de club het nodige geld oplevert. Elk jaar nemen wij deze taak op ons en de tien best verkopende jeugdspelers nemen we na afloop mee naar een spannende voetbalwedstrijd in het stadion!
  • De kaartcompetitie valt ook onder onze verantwoordelijkheid. Om de week wordt er op dinsdagavond gekaart gedurende het herfst/winterseizoen.
  • Tijdens de winterse thuiswedstrijden van het eerste vindt er een rookworstverkoop plaats om de supporters goed te verwennen tijdens het steunen van hun club.