• Na jarenlang bordsponsor te zijn geweest is Stacon sponsor geworden met het bronzen pakket. De sponsorcommissie bedankt directeur Robin Wagenaar en wenst hem veel succes met dit mooie familiebedrijf

  Stacon: jouw flexibele partner in plaatbewerking

  Metaalzetterij Stacon levert al meer dan 40 jaar zetwerk en speciale gevelplaten aan een brede en tevreden klantenkring. Dit van lekdorpel tot nokstuk en profielplaten, wij vervaardigen het graag en goed voor je. En heel belangrijk, volgens de specificaties die je wenst.

  Aan alles kan je zien en merken dat we bij Stacon houden van ons werk. Uiteraard beschikken we over een modern machinepark met CNC gestuurde machines. Om je een indruk te geven, knippen en kanten doen we tot 6m1 en zetten zelf tot 8.6 m1. Maar het zijn onze medewerkers die met die moderne machines het verschil maken. De meeste van hen werken al langer dan 12.5 jaar bij Stacon. We beschikken dus over enorm veel gespecialiseerde kennis en ervaring. Kennis en ervaring die we graag delen met je.

  Metaalzetterij Stacon haalt het materiaal van de coil (rol) en kan zo elke lengte plaat maken. Zo kunnen we met het afcoilen en een plaatoptimalisering, plaatafval tot een minimum beperken, dit t.o.v. standaard platen. Met een grote voorraad van diverse materialen en kleuren, kunnen we je snel leveren, of niet standaard materiaal voor je bestellen. Door de combinatie van CNC gestuurde machines, grote voorraad en vooral ervaren medewerkers, zijn we in staat niet alleen goed werk, maar ook concurrerend te kunnen leveren.

  Rollecate 75, 7711 GG  Nieuwleusen
  (  0529 – 48 90 11         
  http://www.stacon.nl