• Selectie S.V. Nieuwleusen start supportersacties

  8 sep 2023
 • De A-selectie van S.V. Nieuwleusen is deze maand gestart met twee supportersacties; een feestavond en een teamgoal sponsoractie. De acties moeten bijdragen aan een sterke binding met de supporters, en worden ingezet om een volgend trainingskamp in 2025 mede mogelijk te maken.

  Feestavond voor supporters

  Op 11 november wordt een feestavond voor alle supporters georganiseerd. Voor deze avond is DJ Wiebe gestrikt om achter de draaitafel plaats te nemen, en ook het shotvontuur mag uiteraard niet ontbreken.

  De avond wordt gehouden bij Restaurant LIV. En omdat de organisatie in handen van de selectie ligt, wordt een deel van de opbrengst van de avond aan de club gesponsord door LIV.

   Kaartjes zijn gelimiteerd beschikbaar, en kan je bestellen via; https://www.ticketkantoor.nl/shop/svn

   Goalsponsoring

  Daarnaast zoeken de selectiespelers van SV. Nieuwleusen 1 individuele sponsoren, die hen sponsoren voor €1,00 per teamgoal in de competitie.

  Wat krijg je er als sponsor voor terug? Naast (hopelijk) veel doelpunten, worden de inkomsten allereerst ingezet om een volledig verzorgde avond aan te bieden aan alle goalsponsoren. Afhankelijk van de productie op het veld, wordt het resterende deel gereserveerd voor het trainingskamp in 2025.

  Heb je interesse om te sponsoren, benader dan een van de selectiespelers van het 1e. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier:

  https://fd7.formdesk.com/dalfsen/Goalsponsor

  Trainingskamp 2025

  Na de eerdere succesvolle edities heeft de club de intentie om in 2025 een nieuw trainingskamp te organiseren voor de A en B selectie. Het trainingskamp kent een sportief gedeelte, én laat ruimte voor ontspanning.

  Daarmee moet het vooral bijdragen aan het sterke teamgevoel in de selecties, jong talent stimuleren voor de selecties én om bewezen talenten te binden en te behouden voor S.V. Nieuwleusen