• Schrijf je in voor het jeugd voetbalkamp 2023

 • Het is weer zover!  Ook dit jaar organiseert S.V. Nieuwleusen weer het Voetbalkamp voor al haar JO10, JO11, JO12 en JO13 pupillen. Dit jaar is het kamp van maandag 1 mei tot en met woensdag 3 mei; schrijf je snel in, want VOL = VOL!  
   
  Schrijf je nu in via deze link. ---> link = https://fd7.formdesk.com/svnieuwleusen/Voetbalkamp_2023 
   
  Wat gaan we doen?!  
  Uiteraard overnachten we op het sportpark, wordt er veel gevoetbald en we gaan naar attractiepark Slagharen! Maar er staat nog veel meer op het programma! Kortom; drie dagen lang in het teken van sport, spel en plezier. Op woensdag 3 mei eindigt het kamp tegen het einde van de middag. 
   
  Wat zijn de kosten?  
  De kosten bedragen €50, - per pupil.  S.V. Nieuwleusen vindt het belangrijk dat élke pupil kan deelnemen aan het voetbalkamp. Mocht het inschrijfbedrag een belemmering vormen, neem dan contact op met de organisatie (zie onderstaand).   
   
  Vragen, opmerkingen of inschrijven?  
  Ben je een JO10, JO11, JO12 of JO13 pupil, en heb je zin om in de meivakantie drie dagen sportief bezig te zijn op sportpark “Het Klaverblad”? Geef je dan snel op via het online inschrijfformulier.    
  Na aanmelding krijg je een automatische bevestiging van je inschrijving. Begin april volgt er nog een informatieve mail met o.a. ook de betaal-instructies.   
   
  Heb je vooraf nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Robin Hoogenkamp, te bereiken via voetbalkamp@svnieuwleusen.nl of 06-25372967. 
   
  Groeten,  
   
  De kampleiding.