• Samen Oranje jeugdtoernooi

 • Zaterdag 18 juni 2022 vond het SAMEN ORANJE 🧡🖤 toernooi plaats bij S.V. Nieuwleusen. Dit toernooi is ontstaan tijdens Corona periode wat erg enthousiast was ontvangen waardoor de organisatie ook dit jaar heeft besloten het toernooi te organiseren. Spelers werden verdeeld en gemixt over 3 poules. Poule Italie was voor O7 en O8, Poule Spanje/Engeland was O9 en O10 en Poule Nederland Voor O11 en O12. Elk team stond onder leiding van een enthousiate leider/leidster die zorg draagde voor de verbinding onderling.  

 • De teams speelden, ondanks de warmte, mooie en vooral ook spannende wedstrijden. Tijdens de rust waren er voor de verschillende leeftijden activiteiten gepland waar vaste begeleiders bij stonden. Bij poule Italië konden de spelers meten hoe hard ze konden schieten. Poule Spanje/Engeland ging een wedstrijdje tjoekbal spelen en touwtrekken.

  Poule Nederland Had kanjam als activiteit. De reden dat wij voor deze activiteiten naast het voetbal kiezen, is om spelers en ouders kennis te laten maken met andere vormen van bewegen en motorisch te verbeteren, waar we vanuit Athletic Skills Model (ASM) binnen de club mee zijn gestart. Meer informatie hierover is te vinden op onze website svnieuwleusen.nl/athletic-skill-model.

 • Bij de opening van het toernooi heeft Arend Jan Schuurman namens de supportersvereniging, alle spelers en speciaal de spelers die een prijs hadden gewonnen, bedankt voor de verkoop van loten Grote Clubactie van de afgelopen 2 jaar tijdens corona. De welverdiende winnaars worden aankomend voetbalseizoen uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen. Als dank voor iedereen zijn/haar inzet was er na afloop een heerlijk ijsje. 

  Namens de organisatie bedankt voor iedereen die heeft meegeholpen om een succesvolle ochtend te organiseren voor onze jeugd. Toeschouwers bedankt dat jullie met zoveel aanwezig waren. 

  Het was een mooie, sportieve, warme ochtend waar me met een tevreden gevoel het seizoen 2021-2022 mee kunnen afsluiten.
  Speciale dank aan Tom Vasse en Wiebe Bonsink als organisatie van dit toernooi!