• Samen Oranje – De Vrijwilligerscommissie.

• ‘Samen Oranje’, dat is het clubmotto van S.V. Nieuwleusen. Een van onze kernwaarden is dan ook ‘Wij zijn een vereniging die we samen bouwen en bloeiend houden!’ Daarom zetten we samen de schouders eronder om ervoor te zorgen dat onze club de mooie vereniging blijft, die zij nu is.

Toekomstbestendig

S.V. Nieuwleusen draait op haar vrijwilligers. Dit willen we in de toekomst dan ook graag vasthouden. Dit is alleen mogelijk wanneer wij onze talenten inzetten voor de vereniging. Samen bouwen aan een mooie club, dat is ons streven! Om dit te kunnen waarborgen is er medio oktober 2020 een nieuw initiatief geboren binnen S.V. Nieuwleusen: De Vrijwilligerscommissie.

Samen Oranje

De Vrijwilligerscommissie bestaat uit Hendrik Jan Huzen, Arend Jan Schuurman, Rob Muller, Marjanne Klomp, Ed Roos en Lisa van den Berg. Zes enthousiaste leden die de club allemaal een warm hart toedragen. Het doel van de vrijwilligerscommissie is om bewustwording bij leden te creëren dat vrijwilligersfuncties van groot belang zijn voor de levensvatbaarheid van een sportvereniging.

Wij opereren onder het motto: ‘Wanneer we allemaal iets doen, hoeft niemand heel veel te doen’. We hopen dat wij de juiste vrijwilligers op de juiste plek kunnen krijgen, zodat wij allemaal ons steentje bijdragen aan een nog mooier S.V. Nieuwleusen. Daarnaast denken we kritisch mee over nieuwe, efficiëntere oplossingen voor bestaande processen. Dat zorgt ervoor dat alle commissies zich kunnen focussen op andere, net zo belangrijke zaken!

Help ons!

Naast dat vrijwilligerswerk heel nuttig is, is het ook nog eens ontzettend leuk! Wil jij mee bouwen aan een mooier S.V. Nieuwleusen door vrijwilliger te worden, of heb je een heel goed idee dat ons kan helpen? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@svnieuwleusen.nl en laat weten wat jij voor de club kunt betekenen!