• S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van ZZVV

 • Donderdagavond 23 februari heeft S.V. Nieuwleusen op ’t Klaverblad de oefenwedstrijd tegen ZZVV met 1-0 gewonnen. Het was de eerste keer dat het 1e elftal een lichtwedstrijd op het Evert Bosch veld speelde.

  Klik op onderstaande link voor de samenvatting:

  https://youtu.be/TGHEJI35Lmk

  In de 1e helft hadden de oranjehemden wel een veldoverwicht maar echt gevaarlijk werden ze niet. De grootste kans was voor de bezoekers, de topscorer van de 3e klasse D Jovanni van Dijk kwam vrij voor het doel maar Tim Hoogenkamp redde sterk met zijn voeten.

  Vijf minuten na rust kwam S.V. Nieuwleusen op een 1-0 voorsprong door Bas Evenboer, die een corner van Stijn Hoeksta inkopte. Ook in de 2e helft had S.V. Nieuwleusen een veldoverwicht maar groots was het allemaal niet.

  Zaterdag 25 februari gaan de spelers bij hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman auto’s wassen voor het goede doel. Op 4 maart begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen PH Almelo. Wij gaan we dan met een bus, voor 50 personen, naar Almelo. Supporters kunnen meerijden, maar VOL = VOL. Het vertrek is om 13.00 uur.

  Opstelling S.V. Nieuwleusen:

  Doel: Tim Hoogenkamp

  Verdediging: Nemo Hekkert, Roy Bollemaat, Saake Malestein(81e min. Kris Tinholt), Leon de Raad

  Middenveld: Stijn Hoekstra, Thomas Koobs, Sander Bollemaat, Reinier Meijerink(46e min. Roy in ’t Veld)

  Aanval: Bas Evenboer, Randy Vink