• S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van Staphorst 2.

• Donderdag 7 juli heeft S.V. Nieuwleusen de oefenwedstrijd tegen Staphorst 2 met 4-0 gewonnen, alle doelpunten vielen in de 2e helft. In de 1e helft een kwam Staphorst er niet aan te pas maar de thuisclub wist de kansen niet te verzilveren. Na een kwartier spelen in de 2e helft was het eindelijk raak. Na wat gerommel scoorde Randy Vink de 1-0. Na een lange periode van blessureleed maakte Tom Huizingh zijn entree. Dit vierde hij in de 71e minuut met een doelpunt: 2-0. Twee minuten later wwas het weer raak. Een goede aanval werd in de verre hoek binnengeschoten door Jille Brinksma: 3-0. In blessuretijd werd de eindstand op het scorebord gezet. Randy Vink scoorde de 4-0 uit een penalty na een overtreding op Jille brinksma.