• S.V. Nieuwleusen viert 65-jarig bestaan met jubilarissenavond en Open Dag.

• Op 1 augustus 2022 is het precies 65 jaar geleden dat de oprichtingsvergadering van S.V. Nieuwleusen plaatsvond. Dit vieren wij op vrijdagavond 9 september met een jubilarissenavond en op zaterdag 10 september met de Open Dag.

Vrijdagavond 9 september worden alle jubilarissen van de afgelopen 3 jaar gehuldigd. Dit zijn de leden die 25, 40, 50 en 65 lid zijn van S.V. Nieuwleusen. Iedereen is die avond van harte welkom.

Op zaterdag 10 september is er de traditionele Open dag. De laatste keer dat deze werd gehouden was in augustus 2019 met de opening van het nieuwe clubhuis.

Een van de hoogtepunten van de Open Dag is de "training" van Jong Oranje die om 11:00 uur op het programma staat. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt.

De hele dag is er bekervoetbal en om 14.30 uur speelt het 1e elftal de bekerwedstrijd tegen 1e klasser SVI uit Zwolle. De sponsoren worden uitgenodigd en op een ludieke manier ontvangen.

De Open Dag wordt afgesloten met een BBQ, gezellige muziek van R&D DJ en een optreden zanger Orlando die we nog kennen van zijn fantastisch optreden met de opening van het clubhuis in 2019.

• Op de foto:

Zanger Orlanda tijdens het optreden met de Open dag in 2019.