• S.V. Nieuwleusen MO15-1 kampioen na bloedstollende thriller

• De meiden van S.V. Nieuwleusen MO15-1 hebben het kampioenschap binnen gesleept na een bloedstollende wedstrijd tegen nummer 2 Be Quick ‘28 MO15-1 uit Zwolle. De belangen waren groot voor aanvang van de wedstrijd. De winnaar mocht zich tot kampioen kronen. Voor S.V. Nieuwleusen MO15-1 dat de wedstrijd met 3 punten meer begon, maar met een slechter doelsaldo was minimaal een gelijkspel noodzakelijk. De wedstrijd ontpopte zich al snel tot een echte kraker. Het spel golfde op en neer, en beide teams lieten zich van hun beste kant zien. Met name door de sterke verdediging en een fantastische teamspirit wist S.V. Nieuwleusen de wedstrijd naar zich toe te trekken.

• Echter liet Be Quick ’28 zich niet kennen en toonden waarom ze op de 2e plek staan. Na een ongekend spannende wedstrijd waarin beide teams vochten voor huid en haar vloot scheidsrechter Schuurman bij een 0-0 stand af. Dit eindsignaal was het startschot voor groot feest want de 0-0 was voldoende voor het kampioenschap!

MO15-1 is een hecht meidenteam wat al bijna 3 jaar met elkaar voetbalt. Tijdens de eerste training werd ze de vraag gesteld waar ze dit seizoen willen eindigen en het antwoord was eensgezind: ALS KAMPIOEN! Na de zomervakantie werd afgetrapt met 2 bekerwedstrijden tegen teams uit de 1e klasse die helaas beide verloren werden. Maar de meiden lieten wel zien wat de ambities voor dit seizoen waren! De eerste competitiewedstrijd tegen WVF werd gewonnen met maar liefst 19-0!

• Op zaterdag 30 oktober stond de eerste kraker uit tegen Rohda Raalte op het programma. In deze wedstrijd toonden de meiden hun vechtlust en klasse en de 3 punten werden mee naar huis genomen na een 0-1 overwinning. De volgende wedstrijden werden redelijk eenvoudig gewonnen waardoor de meiden zich op konden gaan maken voor een echte kampioenswedstrijd. Be Quick ’28 had met 3 punten minder de laatste wedstrijden goed aan hun doelsaldo gewerkt, waardoor er minimaal gelijk gespeeld moest worden. Alles werd uit de kast getrokken door trainers Arjenne Aalbers, Kim Eikelboom, Jesse Aalbers en coaches Crista Eikelboom en Gerrit Mijnheer voor een goed resultaat. Na een fantastisch najaarsseizoen is S.V. Nieuwleusen MO15-1 kampioen!

• Op de foto van links naar rechts:

Achter:

Arjenne Aalbers (trainster), Jesse Aalbers (trainer), Gerrit Mijnheer (leider), Crista Eikelboom (leidster), Kim Eikelboom (trainster)

Midden:

Lisa Velthuis, Britt Mijnheer, Tess Lindeboom, Laura Middelveld, Robine Stoeten,

Emma Veurink, Daniek Eikelboom, Maartje van Sleen, Kyara Pasman

Voor:

Dewi Brinkman, Marit Kuiper, Eline Stokvis, Denise van Pijkeren, Danique Rozendal, Nienke Seinen

Op de foto ontbreekt: Irsa Klok