• De meiden van SV Nieuwleusen MO15-1 hebben het kampioenschap binnen gehaald! Dit gebeurde op de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. De meiden hadden aan een gelijkspel genoeg, maar wonnen overtuigend met 7-0!

  Het is een bewogen seizoen geweest voor de meiden van MO15-1. Zij begonnen het seizoen namelijk als nieuw team. Veel speelsters hadden nooit met elkaar gevoetbald, maar dit had geen invloed op de goede band in het team. Na de eerste wedstrijd samen leek het alsof het vedettes waren die al jaren met elkaar gespeeld hadden.  Onder leiding van trainer/coach Jesse Aalbers en trainer Ed Roos hebben de meiden hard gewerkt. Zo werden ze in de eerste fase zelfs 3e. De tweede fase was echter nog spannender. Het kampioenschap lag binnen handbereik van de meiden, die de laatste wedstrijd met maar liefst 30-0 hadden gewonnen. Helaas eindigden ze de tweede fase net 2e. Gelukkig kwam daar de laatste fase voor de meiden waar ze hebben laten zien wie SV Nieuwleusen is. Met wel 10 gewonnen en maar twee verloren wedstrijden in het laatste seizoen zijn ze met 3 punten los van de nummer twee geĆ«indigd in een bloedstollend seizoen.

   

  Op de foto:

  Van links naar rechts:

  1e  (staand): Jesse Aalbers (trainer/coach), Tess Brinkman, Lise van de Hoek, Lynn Brinkman, Annelie van Leussen, Elin Timmer, Iris Middelveld, Naomi Goos, Demi Fictorie, Marit Wiersma

  2e rij:

  Alysia Vlek, Livia Scholten, Jolien Laarman, Roos Boerman, Danique Stegerman, Leonie Zandink en Sophie Borgers, Jeanine Fictorie (leidster)

  Trainer Ed Roos ontbreekt op de foto