• S.V. Nieuwleusen JO17-2 haalt kampioenschap binnen

 • S.V. Nieuwleusen JO17-2 is met hard werken en doorzetten kampioen geworden. Er is een team gebouwd die voor elkaar wil strijden met een positieve instelling naar elkaar.

  De coaches zijn gestart met een gelijkwaardige aanpak voor alle spelers. Daarnaast hebben de spelers zelf inbreng gehad in het maken van de opstelling die soms minder voor de hand lag. Hierdoor kon iedere speler zichzelf ontwikkelen en verbeteren, maar bovenal plezier in het spel hebben.

  De start van het seizoen was erg voortvarend met klinkende overwinningen. Helaas werd van DVC Dedemsvaart uit nipt verloren, waardoor het kampioenschap een strijd werd tussen 4 teams. Daarna pakte S.V.  Nieuwleusen de draad met overwinningen weer op en werd een enorm positief doelsado gecreëerd, door het maken van veel doelpunten. Helaas werd tegen De Zweef uit ook verloren en kwam het aan op de laatste wedstrijden, dus een enorm spannende ontknoping. Doordat S.V. Nieuwleusen op mentaliteit en inzet de wedstrijd bij HHC Hardenberg na een 0-3 achterstand toch wist om te zetten naar een 5-4 overwinning heeft het team daarmee het kampioenschap weer in beeld gekregen. Doordat DVC Dedemsvaart  verloor en wij thuis tegen Den Ham een monsterscore van 12-0 wisten te realiseren werd het kampioenschap verdiend binnengehaald. Met dank aan de  aanmoediging van supporters die in grote getalen aanwezig waren.

  Op de foto:

  Staand van links naar recht boven:

  René Dijkman(coach), Jochem Tabbers / Simen Roos / Justen Veijer / John Zijlstra / Daan Ruitenberg (aanvoerder) / Jessy Witpaard / Noah Dijkman, Heico Ruitenberg(coach)

  Zittend  van links naar rechts onder:

  Robin Brinkman / Thijs Uitslag / Sander Ten Klooster / Lars de Voogd / Olaf Bosch / Mike Verweg / Ruben Paasman / Jorn Timmer