• S.V. Nieuwleusen JO11-2JM kampioen

• Zaterdag 18 December werd de kampioenswedstrijd van S.V. Nieuwleusen JO11-2JM gespeeld. Dit was onverwachts aangezien de huidige koploper ook nog een wedstrijd te gaan had en zij hadden een doelsaldo van 20+ voor op Nieuwleusen. Hierdoor zou vooraf gedacht worden dat het een lastige klus zou worden voor Nieuwleusen. Maar niets bleek minder waar, de wedstrijd van medekoploper Hatto-Heim kon niet meer gespeeld worden in de huidige periode en zo kon Nieuwleusen bij winst of gelijk spel de koppositie overnemen en er met de kampioenschap vandoor gaan!

• Onze kampioenswedstrijd hebben wij in Zwolle moeten spelen tegen SVI. Op dat moment stond SVI 5e in de competitie. Zelf wisten we dat we deze wedstrijd konden winnen. Toch was er veel emotie en spanning bij onze spelers. De wedstrijd begon van onze kant direct al  goed, zo viel het 1e doelpunt van Nieuwleusen al in de 7e minuut. De goals vlogen de keeper om de oren en zo stond het al snel 0-5. In het  begin van de 2e helft  verloor het team scherpte en daar maakte SVI goed gebruik van. SVI vocht zich goed terug in de wedstrijd en maakte in een rappe tijd 4 doelpunten. S.V. Nieuwleusen herpakte zich en zijn tot het laatste fluitsignaal door blijven gaan. Dit wierp zijn vruchten uit en resulteerde in een 4-9 overwinning. Met veel vreugde sprongen de spelers elkaar in de armen, er was veel ontlading en blijdschap bij iedereen. Wat een moment en wat een wedstrijd!

• S.V. Nieuwleusen JO11-2JM heeft van de 7 wedstrijden er 6 gewonnen. Bij Hatto-Heim werd er met 5-5 gelijk gepeeld. Dit was een wedstrijd die gelijk op ging en dit was aan alle spelers te merken. Spanning tekende de wedstrijd. Een leerzame wedstrijd konden we achteraf zeggen tegen een zeker waardige tegenstander. De uitslag was daarom een wel verdiende gelijkspel 5-5.

• Op de foto:

Staan van links naar rechts:

Hilbrand Eikelboom, Jesper Eikelboom, Lise van Wilgen, Luuk Willems, Micha Meijer, Chase Visser, Evelien Harink, Marit Stokvis, Maren Roos, Fleur in ’t Veld

Zitten van links naar rechts:

Anke Uilen, Teun Nijboer, Esmee Brinkman, Lisa Visscher