• S.V. Nieuwleusen 2 sluit prachtig seizoen af in Doornspijk

24 jun 2024
  • Nadat vorige week zaterdag (15 juni) de promotie werd binnengehaald in een zinderende finale tegen V.V. Dieren 2, stond in het afgelopen weekend het jaarlijkse teamweekend op het programma voor het 2e elftal van onze vereniging. Naast het nagenieten van de recente overwinning, en de bijbehorende promotie naar de (reserve) 1e klasse, stond er nog veel meer op het programma.

Op vrijdag 21 juni vertrokken meerdere auto’s vanuit Nieuwleusen, waarbij vooral de auto van Jesse, Luuk van der Klocht en Cas in het oog sprong. Eerstgenoemde had nog een voucher liggen van onze sponsor Autobedrijf Zieleman, waardoor deze drie jongens dit weekend over een cabrio konden beschikken. Waarvoor dank, naar Jesse en Autobedrijf Zieleman.

Nadat iedereen was verzameld in de groepsaccommodatie in Doornspijk, zorgde de plaatselijke pizzeria voor het avondeten. Onder het genot van het bier en de pizza’s werd er veel gelachen, en een bodem gelegd voor de avond. Na het avondeten stond de selectie stil bij enkele jongens die ons team gaan verlaten, inclusief trainer Kristian. Hij vertrekt na 2 seizoenen als trainer van S.V. Nieuwleusen 2 naar VEVO in Veessen. Hij ontving van de voltallige selectie een prachtige karikatuurtekening, en nam deze in ontvangst onder luid applaus.
    Vervolgens trok snel iedereen de oranje kleding aan, gingen we de taxi in en naar de kroeg in Nunspeet waar op meerdere schermen kon worden gekeken naar de wedstrijd Nederland – Frankrijk. Ondanks het gelijke spel, heeft iedereen zich kostelijk vermaakt.

Nadat iedereen zijn roes had uitgeslapen van de avond ervoor, kon het zaterdag programma beginnen. De organisatie van het weekend had gezorgd voor uniforme shirts, die een ieder de hele dag moest dragen. Daarnaast waren er vijf teams gemaakt, die deze middag tegen elkaar zouden strijden tijdens verschillende activiteiten en spellen. Deze middag begon op de bowlingbaan, en eindigde op het terras. Nadat de middag was verstreken vertrok iedereen terug naar de accommodatie, waar traditiegetrouw een BBQ op het programma stond.
    Na afloop van deze BBQ was het tijd om allemaal even op te frissen, en ons op te maken voor een avondje stappen in Harderwijk. In een gezellig feestcafé, gingen de voetjes van de vloer en vermaakten wij ons wederom tot diep in de nacht.

Op zondag was het tijd om alles op te ruimen, de tassen in te pakken en terug te keren naar het prachtige Nieuwleusen.
    Speciaal woord van dank richting de feestcommissie, bestaande uit Lennard, Melle en Sjoerd, voor het organiseren van dit onvergetelijke weekend. Zij dragen het stokje over aan Niek, Luuk Westerman en Thomas, waardoor deze jongens volgend jaar verantwoordelijk zijn voor de feestavonden en het jaarlijkse teamweekend.

Als laatste danken wij De club van 100, voor hun (financiële) steun in het afgelopen seizoen. Dit weekend wordt medemogelijk gemaakt door hen, en draagt bij aan het groepsgevoel, de onderlinge band en de teambuilding.

Wij gaan genieten van een welverdiende zomerstop, maar kijken daarnaast alweer uit naar het nieuwe seizoen vol nieuwe uitdagingen in de (reserve) 1e klasse.