• S.V. Nieuwleusen 1 sluit seizoen af in Eibergen

 • Vorig weekend heeft ons vlaggenschip het seizoen 2021-2022 afgesloten tijdens het jaarlijkse weekend weg. In Eibergen was er volop ruimte voor ontspanning, plezier en het afscheid van spelers. Al met al een geweldige afsluiter, van een geweldig seizoen! 

  In de middag van vrijdag 8 juli vertrokken de manschappen richting landgoed de Greune Weide in Eibergen. Tegen de tijd dat de voltallige selectie zich had gemeld en gesetteld, was het al vlot tijd om het weekend weg af te trappen met een barbecue. In de avond hebben de heren zich uitstekend vermaakt bij het tentfeest in het naastgelegen Rietbergen. 

  De zaterdagmiddag stond in het teken van ‘afscheid’. Daarbij werden mooie en dankbare woorden uitgewisseld tussen aanvoerder Reinier Meijerink en de afzwaaiende spelers Mark de Weerd en Lars Gruben. Beiden werden bedankt voor bewezen diensten en kregen volgens traditie de bijhorende karikatuur uitgereikt. Mark benadrukte in zijn dankwoord nog maar eens hoe uniek dit seizoen is geweest. Aansluitend bood teammanager Timo Muller iedereen van de selectie nog een mooi fotoboek aan namens de club, als aandenken aan het schitterende kampioensfeest. 

  Eerder werd er al afscheid genomen van Gerrit Zekveld, omdat hij deze dag aan zich voorbij moest laten gaan in verband met zijn verhuizing.  

  Later op de middag werd er nog een potje gebowld, waarna in de avond Enschede werd aangedaan. 

  Al met al was het een gezellige afsluiter, van een schitterend seizoen. We bedanken de Club van 100 voor hun (kampioens)bijdrage, waardoor dit weekend mede mogelijk was. 

  De spelers en staf genieten nu van een korte zomerstop, waarna op dinsdag 9 augustus de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer wordt hervat.