• Ook jij kunt privé sponsor worden!

• Met de slogan ' HOGEROP MET EIGEN TALENT ' wil de Club van 100 de doelstelling van S.V. Nieuwleusen om het eerste elftal naar een hoger niveau te tillen ondersteunen. Dit door financiële middelen beschikbaar te stellen om de faciliteiten rond de selectieteams (Heren 1 en 2, Vrouwen 1 en JO 19-1) te verbeteren. We hopen hiermee dat talentvolle spelers behouden blijven voor S.V. Nieuwleusen.

De Club van 100 streeft ernaar om een echte Club van 100 te worden. Een club met minimaal 100 leden, zodat we de faciliteiten rond de selectieteams nog meer kunnen verbeteren om stabiele 2e klasser te worden. Uiteindelijk profiteert de hele vereniging hiervan. Denk hierbij aan de extra clubhuisinkomsten en de aantrekkingskracht op de jeugd.

Gelukkig wordt de S.V. Nieuwleusen gesponsord door veel middenstanders en bedrijven. Zonder deze sponsoring zou S.V. Nieuwleusen in haar huidige vorm niet kunnen bestaan.

Door lid te worden van de Club van 100 wordt men als het ware voor € 50 per jaar privé sponsor.

Lijkt u dit wat?  Wordt dan lid!

U kunt zich opgeven bij één van de onderstaande bestuursleden:

Annelies Kooiker         06 - 24531593

Henri Vasse                06 - 22779807