• Nieuwe website is live!

• Dinsdag 11 januari 2022 was het dan eindelijk zover en hebben we onze nieuwe website gelanceerd!
    Een moderne website die specifiek is gemaakt voor sportverenigingen, namelijk door de organisatie SportLink die het raamwerk neerzet met de basiskleuren waarna de vereniging de website een eigen uitstraling kan geven met de eigen content en vooral heel veel voetbal gerelateerde informatie.

Was de oude website dat dan niet? Qua uitstraling zeer zeker, dat was een speciaal voor S.V. Nieuwleusen gemaakte website en dateerde uit 2016. Naarmate de tijd vorderde kende deze website steeds meer moeite om voetbalinformatie van de KNVB zoals het programma, uitslagen en standen goed weer te geven en koste bovendien veel arbeid om dit up to date te houden en nadat bleek dat voor de benodigde plug-in geen ondersteuning meer kon worden geboden is er besloten om een nieuwe website te gaan bouwen.

SportLink & KNVB
    De basis voor deze website is SportLink. Hét programma dat door de KNVB wordt gebruikt om naast al haar bondsleden ook alle voetbal gerelateerde informatie in vast te leggen. Denk aan wedstrijd- en competitie planning, teamindelingen, accommodatieplanning, etc. Doordat dit nu gekoppeld is met de website gebeurt het weergeven van deze informatie nu volledig geautomatiseerd, iets wat al gebeurde met de bekende mobiele apps zoals Voetbal.nl en Wedstrijdzaken app.

Veel voetbalinformatie!
    Als voetbalclub is het tonen van team en wedstrijd gerelateerde informatie natuurlijk belangrijk.
    Op de nieuwe website zijn dan ook het programma en de uitslagen overzichtelijk te vinden. Zelfs alle logo’s van de tegenstanders worden netjes getoond. Zijn wedstrijden afgelast, dan verschijnt boven het Zieleman hoofdsponsor logo een widget met de genoemde afgelastingen, erg handig!

Op de team pagina’s wordt wedstrijd en analyse informatie getoond. Klik je op detailinformatie van een wedstrijd (vergrootglas pictogram) dan zie je tevens historische gegevens zoals uitslagen en winst/verlies percentages.

Ook worden de teamindelingen getoond. Mocht je jezelf niet zien staan, of misschien wil je dit juist niet, dan wordt dat veroorzaakt door de privacy instellingen die je zelf in de Wedstrijdzaken app hebt ingesteld. In de Wedstrijdzaken app is ook jouw digitale spelerspas opgeslagen. De privacy instelling kan overigens ook in de Voetbal.nl app worden aangepast. Je moet zijn ingelogd met het bij de vereniging bekende e-mailadres.

Clubinformatie
    Uiteraard is er naast voetbalinformatie veel gerelateerde clubinformatie te vinden, zoals een overzicht van de contactgegevens, Kledingcommissie, clubhuis rooster en natuurlijk de Sponsorcommissie. Sponsoren komen veelvuldig voorbij op de website. Zo is de balk met onze goud sponsoren prominent in beeld. Alle goud, zilver en brons sponsoren zijn bovendien te vinden op de betreffende sponsorpagina’s onder het menu Sponsoring, waarbij je op het sponsorlogo kunt klikken om naar de betreffende website van de sponsor te gaan.

Digitale Nieuwskranten
    De S.V. Nieuwleusen krant, die eens per kwartaal uitkomt, wordt getoond onder Clubmedia. Hier vind je de digitale bibliotheek waar de kranten staan en je eenvoudig kunt klikken om de krant te lezen of nog eens in de historie terug te bladeren.

Compleet mediapakket
    Sinds 2017 maken we bij S.V. Nieuwleusen gebruik van ClubTV. In het nieuwe clubhuis wordt diverse relevante informatie getoond op de grote schermen en buiten bij de entree alsmede in het kleedkamergebouw wordt onder andere de kleedkamer- en veldindeling op de schermen getoond. Ook dit systeem is gekoppeld met SportLink waardoor we veel informatie nu op verschillende kanalen kunnen tonen, website, TV en mobiele app vanuit één centrale applicatie.

Al met al kunnen we nu zeggen dat we een geïntegreerd media systeem beschikken waarin we veel minder beheer én kosten aan hebben.

Online Werkgroep
    S.V. Nieuwleusen