• Leerzame keepersclinic voor trainers en keepers

  • Op 13 April heeft keeperscoach Marco Hollak namens keepersschool GO! een keepersclinic verzorgt aan onze jeugdkeepers en hun jeugdkeeperstrainers.

    Verdeeld over twee, op elkaar aansluitende, keeperstrainingen kregen de jeugdkeepers (jongens en meisjes) uit de leeftijdscategorieën O12 t/m O19 meerdere oefenvormen aangeboden.

    Naast dat er verschillende keepersvaardigheden aan bod kwamen werd er ook gewerkt met verschillende en andere trainingsmaterialen. Mooi om te zien en terug te krijgen van de jeugdkeepers dat zij het een hele leuke en leerzame clinic vonden.

    De jeugdkeeperstrainers hebben de clinic ook als positief ervaren en vonden het een goed initiatief vanuit de vereniging. Na afloop is er in een groepsgesprek met hen de wens uitgesproken om binnen S.V. Nieuwleusen een "rode draad" op te stellen als het gaat om het opleiden van keepers.

    Hierin zal Keeperschool GO!, in samenwerking met de Technische Commissie, ondersteuning gaan verlenen en zoals Marco Hollak het verwoordde: “Een mooie samenwerking waar wij graag ons steentje aan bij willen dragen, want alle keepers verdienen een goede keepersopleiding.”