• Kleding

S.V. Nieuwleusen heeft een kledingcontract met Voetbalshop.nl uit Zwolle. Voetbalshop.nl voert het merk Hummel. Dat houdt in dat alle kleding voor de teams bij Voetbalshop.nl wordt besteld door de kledingcommissie. Door op deze manier gezamenlijk in te kopen, kunnen we veel geld besparen.

Daarnaast kan iedereen individueel kleding bestellen via onze clubshop.
    Dit kan met of zonder logo van S.V. Nieuwleusen of bijvoorbeeld met je eigen naam.

• Uitgifte kleding
    Voor de uitgifte van sokken, broekjes of een trainingspak kan je terecht bij de kledingcommissie via het e-mailadres kleding@svnieuwleusen.nl.

De standaard uitgifte is als volgt vastgelegd:

• De jeugd O8 t/m O19 hebben eind 2019 een nieuw trainingspak mogen ontvangen.
    • In het najaar van 2022 zal alle jeugd van bovengenoemde teams een nieuwe trainingsjas, een nieuw wedstrijdbroekje en wedstrijdsokken ontvangen.
      Een nieuwe trainingsbroek kan, indien nodig, zelf aangeschaft worden.
    • Alle andere spelende leden zullen in het najaar van 2022 een nieuw wedstrijdbroekje en wedstrijdsokken ontvangen.
    • Wil je naast bovengenoemde momenten nieuwe sokken of een broekje dan kan dat. Deze kosten zijn voor jezelf. Sokken kosten (€ 7,50) en een broekje kost (€ 12,50). Deze zijn verkrijgbaar via de kledingcommissie die bereikbaar is via het eerder genoemde e-mailadres.

De kledingcommissie is op de volgende data aanwezig voor uitgifte van kleding:

LET OP: Vanwege de corona maatregelingen komen de kledingophaal momenten tijdelijk te vervallen.
    Stuur een email aan de kledingcommissie voor eventuele kleding.

Datum Tijdstip