• Jubilarissen gehuldigd tijdens Open dag

 • Tijdens de traditionele open dag van S.V. Nieuwleusen op zaterdag 2 september zijn door het bestuur de jubilarissen gehuldigd die 25, 40, 50 en 65 jaar lid zijn van de vereniging.

   

  Jubilarissen 25 jaar lid

  Michel Wierbos:

  Michel is een actieve vrijwilliger. Michel was 6 jaar jeugdtrainer en 9 seizoenen jeugdleider. Daarnaast is hij clubhuisvrijwilliger.

   

  Bertijn Luttels:

  Bertijn is al vele jaren een speler en leider van ons huidige achtste elftal. Bertijn is een echte aanvaller die regelmatig zijn doelpuntjes meepikt.

   

  Bas Evenboer:

  Bas speler van ons eerste elftal en heeft 182 wedstrijden op zijn naam en 38 doelpunten. Daarnaast is hij als vrijwilliger actief bij de werkgroep ICT.

   

  Erwin Dijk:

  Talentvolle voetballer op het middenveld, heeft maar liefst 287 wedstrijden in het eerste gevoetbald de nummer 3 in de ranglijst van aantal wedstrijden in het eerste na Rob Muller en Martin Jansen. Voetbalt nog altijd in ons 9de . Is daarnaast al jarenlang als redacteur betrokken bij onze vereniging voor de S.V. Nieuwleusenkrant.

   

  Kim van de Berg:

  Kim heeft jarenlang in Dames 1 gevoetbald als spits. Kimsalabim zoals ze werd genoemd kon verwoestend uithalen met fraaie doelpunten tot gevolg. Tegenwoordig is ze actief als jeugdleidster.

   

   

                                                    Jubilarissen 40 jaar lid

  Klaas Schuurman:

  Zoon van oprichter G.J Schuurman. Klaas is nog steeds actief als vrijwilliger binnen de vereniging bij de schoonmaakploeg buitenterrein.

   

  Henri Klosse:

  Henri heeft gevoetbald bij de lagere senioren, maar de meeste kennen Henri als scheidsrechter. Hij is al sinds jaar en dag scheidsrechter op ons sportpark waar hij de wedstrijden van de senioren fluit. Henri heeft naast het fluiten ook verschillende functies vervuld, zo was Henri o.a. leider van het team van de spelregelwedstrijden, scheidsrechtercommissielid, evenementencommissielid, Jeugdkampleider om maar een paar te noemen.

   

  Justin Eijkenaar:

  Veelzijdige speler van het 6e, waar hij een aantal jaren heeft gekeept maar nu weer actief als veldspeler.

   

  Engbert Schaapman:

  Engbert is ongeveer 15 jaar clubhuisvrijwilliger geweest . Ook heeft hij  geholpen bij de bouw van de kleedkamers. Daarnaast is hij jeugdleider geweest. Nu is Engbert trouw supporter van het eerste elftal

   

  Hilko Schottert:

  Heeft zowel in de jeugd als daarna in de senioren bij ons gevoetbald. Maakt tegenwoordig deel uit van de schoonmaakgroep op de vrijdag.

   

  Jubilarissen 50 jaar lid

   

  Gert ten Kate:

  Gert heeft in de jeugd en later bij de senioren bij ons gevoetbald. Tegenwoordig als supporter van het eerste te vinden op ons sportpark en in ons clubhuis.

   

  André ten Kate:

  André heeft ook net als Gert zowel in de jeugd als in de senioren bij ons gevoetbald. En is ook tegenwoordig op de zaterdag langs de kant te vinden als supporter van ons eerste en in het clubhuis.

   

  Harry Bril:

  Harry heeft bij ons gevoetbald in de senioren. Maar is al vele jaren “de man” / de spil van de financiële commissie waar hij de debiteuren: de facturering dus verzorgt, hij is verder onze omzetbelasting specialist.

   

   

  Jubilaris 65 jaar lid

  Aalt Westerman

  Een maand na de oprichting lid geworden, dus bijna vanaf de oprichting lid. Aalt heeft in onze jeugd en bij onze senioren gevoetbald, waaronder in het eerste elftal. Aalt is onze geluidtechnicus en heeft onder andere geholpen bij de geluidsinstallatie in ons clubhuis. Ook heeft Aalt ons clublied gemaakt.

   

   

   

 • V.L.N.R. : Kim van den Berg, Bertijn Luttels, Bas Evenboer, Erwin Dijk en Michel Wierbos.

 • V.L.N.R. : Hilko Schottert, Klaas Schuurman, Justin Eijkenaar, Henri Klosse en Engbert Schaapman.

 • V.L.N.R. : Harry Bril, Gert ten Kate en André ten Kate. 

 • Aalt westerman is bijna vanaf de oprichting lid.