• Intershades bronzenpakket sponsor

 • Intershades is sponsor geworden bij S.V. Nieuwleusen. Lotte Riezebosch – ter Braak heeft samen met haar man Thomas Riezebosch gekozen voor het bronzen pakket. Om Intershades als nieuwe sponsor te verwelkomen heeft de sponsorcommissie Lotte met haar team een flesje wijn aangeboden. We zijn erg blij met Intershades als sponsor en wensen het bedrijf veel succes op de nieuwe locatie aan de Meeleweg in Nieuwleusen.

 • Over Intershades

  Sinds de zomer van 2017 leveren wij van Intershades binnen- en buitenzonwering! In de kop van Overijssel leveren wij volledige systemen, denk hierbij aan zonneschermen, screens, rolluiken, horren en jaloezieën.

  Daarnaast hebben wij ook een webshop waarbij wij door geheel Nederland en België zonwering op maat leveren. Met name losse screen- en acryldoeken worden bij ons volop in de webshop besteld, deze worden veelal bevestigd met tourniquets, zeilringen of bijvoorbeeld zuignappen. Daarnaast worden de doeken ook vaak besteld ter vervanging van een oud doek of als doek voor in de tuin of aan een overkapping. Met onze zonwering blijft het dan in de zomer ook heerlijk koel in huis en kunt u fijn vertoeven in uw tuin!

 • Wat is ons streven binnen Intershades?

  Wij streven ernaar met ons gehele team om een mooi product te leveren, tegen een eerlijke prijs en met een super persoonlijke service. Wij willen dat ook onze webshop klanten altijd het gevoel hebben dat ze gastvrij en met persoonlijke aandacht worden geholpen. Wij zijn dan ook pas tevreden als onze klanten tevreden zijn, dat geeft ons een goed gevoel!

 • Binnenkort gaan wij vanwege bedrijfsgroei verhuizen naar een bedrijfspand aan de Meeleweg in Nieuwleusen. Vanuit deze locatie ontvangen wij klanten op afspraak en produceren en verwerken wij alle bestellingen hier uit de regio en van de webshop.

 • Meer weten over ons? Bekijk dan ook onze website https://www.intershades.nl/. Of volg ons op social media:

  Facebook:   https://www.facebook.com/intershades.nl
  Instagram: https://www.instagram.com/intershades_zonwering/
  Pinterest:   https://nl.pinterest.com/Intershades
  Linkedin:    https://www.linkedin.com/company/intershades/

 • Intershades
  Kievitlaan 23
  7711LL Nieuwleusen

  Tel: 0529 476094

  E-mail: info@intershades.nl

  www: https://www.intershades.nl/