• Hogeweg Goor gouden sponsor bij S.V. Nieuwleusen

 • Trots meldt de sponsorcommissie dat Mart Schoemaker, met zijn bedrijf Hogeweg Goor, bij S.V. Nieuwleusen sponsor is geworden met het gouden pakket. De sponsorcommissie wenst Mart en Anke veel succes met hun prachtige bedrijf. Onlangs bezochten Aalt Evenboer en Hendrik Jan Huzen het bedrijf in Goor.

  Hogeweg Goor – Groothandel in kwaliteit

  Hogeweg Goor BV, opgericht in 1969, is een technische groothandel met sanitair-showroom en een breed (voorraad)assortiment in sanitair en badkamerbenodigdheden, installatiematerialen, dakbedekking, non-ferro metalen en verwarming- en klimaatbeheersingsartikelen.

  Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze klanten, installateurs en bouwbedrijven. Ons ruime assortiment vullen wij aan met een diversiteit aan diensten. Wij gaan altijd een stapje verder voor onze klanten, daarmee willen we een verschil maken. Onze persoonlijke benadering is kenmerkend en heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd.

  Met ons magazijn en afhaalbalie in Goor en onze 24-uurs levering met eigen vervoer is Hogeweg Goor een solide partner binnen de installatiebranche.

  Eén van onze pijlers is onze showroom met een ruim assortiment van betrouwbare kwaliteitsproducten, inspiratie en design. U kunt een afspraak maken met onze adviseurs die uw klant graag begeleiden met het ontwerp van uw badkamer tot de aankoop van het sanitair. U bent van harte welkom.

  Kijk eens op de websites:

  www.hogeweggoor.nl en | www.hogewegonline.nl

  Hogeweg Goor B.V. | Gruttostraat 77 | 7471 ER Goor

  0547-273404

  Op de foto Aalt Evenboer en Mart Schoemaker voor het bedrijf  in Goor.