• HELDER Optiek uit Dalfsen sponsor S.V. Nieuwleusen

 • Sinds kort is HELDER Optiek Dalfsen, van geboren Nieuwleusenaar Jorrit Knol, sponsor van S.V. Nieuwleusen geworden met het bronzen pakket. De sponsorcommissie vindt dit super en wenst Jorrit heel veel succes.

  Jorrit heeft een heldere visie

  HELDER Optiek is ontstaan vanuit mijn passie voor optiek, vakmanschap, oogmode en interesse voor mensen. Je vindt mijn winkel in het hart van Dalfsen, een bruisend dorp aan rivier de Vecht. Stap gerust eens binnen en ervaar de Sallandse nuchterheid en gastvrijheid. Je kunt rekenen op een warm ontvangst en uitstekende service. Want ieder mens verdient oprechte aandacht, van jong tot oud. Ik zorg dat jij de wereld ziet met een heldere blik. Dat jij een goede indruk achterlaat en je bril met trots draagt. Voor minder doe ik het niet.

  Laat jezelf zien

  Een bril is niet enkel een hulpmiddel om scherper te zien of de kleine lettertjes beter te lezen. Maar ook niet zomaar een modeaccessoire. Jouw bril is een verlengstuk van je identiteit. Een middel om je persoonlijkheid uit te dragen en te laten zien wie je bent. Ga je voor klassiek, uitgesproken of minimalistisch? Een tikkie serieus misschien? Kleur bekennen noem ik dat. Ik adviseer graag welk montuur het beste past bij de vorm van je gezicht, bij de kleur van je ogen, huid en haar. Bij je uitstraling en persoonlijkheid. Kortom het totaalplaatje moet kloppen.

  Loop gerust eens binnen. De koffie staat klaar!

  Kijk ook eens op de website:

  HELDER Optiek – Laat jezelf zien (helder-optiek.nl)

  HELDER Optiek

  Raadhuisstraat 22

  7721 AX Dalfsen

  info@helder-optiek.nl

  Tel. 0529-785824

   

  Op de foto: Jorrit Knol en Hendrik Jan Huzen(relatiebeheerder)