• Gezocht: Trainer/Coach S.V. Nieuwleusen JO19-1 seizoen 2022-2023

• Zaterdagvoetbalvereniging S.V. Nieuwleusen is een ambitieuze en groeiende vereniging met ruim 800 leden. Het 1e elftal komt uit in de 3e klasse.

De vereniging zoekt met ingang van het seizoen 2022- 2023 voor haar JO19-1, uitkomend in de 4e divisie, een trainer die:

• minimaal twee trainingen per week verzorgt
    • coaching en begeleiding van het elftal op zaterdag doet
    • goed kan communiceren
    • bereid is om samen te werken met de andere (jeugd)trainers en de voetbaltechnische commissie
    • weet dan opleiden belangrijker is dan altijd willen winnen
    • In bezit is van trainersdiploma UEFA C.

S.V. Nieuwleusen heeft een grote jeugdafdeling, waarbij de standaardteams boven in de eerste klasse of op hoofdklasse niveau actief zijn. JO19-1 komt uit in de 4e divisie. Verder beschikt de vereniging over een mooie accommodatie met twee kunstgrasvelden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je sollicitatie per e-mail aan: TC@svnieuwleusen.nl. Sollicitaties graag voor 1 maart.

Voor verdere vragen of informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Paul van den Bergh,  voorzitter van de voetbaltechnisch commissie, telefoon 06-51982391