• Gezellige leden en vrijwilligers middag/avond 60 plus

• Vrijdag 8 maart was weer de middag en avond voor leden en vrijwilligers van 60 jaar en ouder en partners. Wij zijn ontzettend dankbaar dat S.V. Nieuwleusen een grote groep vrijwilligers heeft die wekelijks de werkzaamheden rondom de velden en gebouwen weer mooi maken. De accommodatie ligt er fantastisch bij!

Deze middag/avond stond in het teken van elkaar ontmoeten. Bij binnenkomst heette Wim van Dijk je van harte welkom. Bij binnenkomst kreeg iedereen twee plankjes voor het Rad van Avontuur waar je fantastische prijzen mee kon winnen. De koffie/thee met wat lekkers stond klaar maar ook een drankje kon al worden genuttigd. Dit onder het genot een kaasje/worstje/komkommertje wat klaar stond op de tafels.

Slagerij Kouwen had weer een heerlijk stamppot buffet verzorgd waar iedereen ontzettend van heeft genoten. Na het eten was er nog tijd voor het spelletje bingo en we speelden drie rondes. Dit was ontzettend gezellig en leuk om te doen onder genot van een kopje koffie/thee of nog een sapje. Rond kwart voor 9 werd een gezellige middag en avond afgesloten en vertrok iedereen voldaan naar huis. Het was weer een geslaagde middag/avond.

De middag werd geopend door Dinant Bollemaat vanuit het bestuur en hieronder lees je zijn toespraak.

Heel hartelijk welkom allemaal in ons prachtige clubhuis en daarbij ook een speciaal welkom aan de beide heren van de gemeente Dalfsen Gert Dokter (onze consul) en Gert Lubbers.

Wat echt geweldig om te zien dat jullie met zovelen zijn ingegaan op onze uitnodiging voor dit samenzijn. Het geeft maar weer aan hoe betrokken jullie zijn en hoeveel mensen onze vereniging een warm hart toedragen.

We kregen vorig jaar al vele positieve reacties zowel op de uitnodiging als op het eten en dus was een herhaling voor ons geen discussie. Maar dat moet dan wel geregeld worden en dus wil ik bij deze alvast het hele team achter de bar heel hartelijk bedanken.

We zeggen het best vaak…dat we met zoveel mensen onze prachtige vereniging draaiende en bloeiende houden. Maar ik denk nog steeds dat heel veel mensen dat onderschatten en wat daarbij komt kijken. Maar ook dat wij zelf misschien onderschatten wat wij als vereniging voor onze leden en het dorp Nieuwleusen betekenen, ook als het gaat om lief en leed.

Als bestuur ervaren we dat er een enorm positieve vibe in onze vereniging heerst. En dat is echt niet alleen omdat ons eerste elftal zo goed presteert met heel mooi voetbal; wat overigens zeker waar is.

Regelmatig krijgen we complimenten van bezoekers die op ons sportpark komen.. Hoe schitterend ons clubhuis is maar ook hoe netjes alles erbij ligt, hoe actief we zijn op social media, hoe e.e.a. georganiseerd is en de positieve sfeer die men ervaart.  Dat is echt iets waar we enorm trots op mogen zijn.

En dat doen we met en voor elkaar waar jullie een enorm belangrijk aandeel hierin hebben. Doordeweeks of op zaterdag… er gebeurd zo ontzettend veel.

En dat is de reden dat we jullie hier heel graag voor uitgenodigd hebben. Zelden doen we  tevergeefs een beroep op jullie. Deze avond staat dan ook niet in verhouding  maar zie het echt als onze blijk van waardering.

En ja, we blijven een beroep op jullie doen. Of het nu jullie hulp is voor het nieuwe grote scorebord of voor de laatste verbouwplannen.. er is altijd wel iets…

T.a.v. de verbouwplannen menen we toch dat we daarmee min of meer de laatste stappen  zetten qua accommodatie zodat we daarmee echt de toekomst in kunnen.

De plannen zijn om de huidige ontvangstruimte/bestuurskamer om te bouwen naar extra kleedkamers waardoor we het in het oude clubhuis een representatieve ontvangstruimte willen creëren. We beseffen ons daarbij dat we al best veel van jullie en veel vrijwilligers gevraagd hebben. We zullen dan ook niet kiezen voor alleen maar zelfwerkzaamheid of plannen met grote tijdsdruk. Maar de realiteit gebiedt ook te zeggen dat het zonder zelfwerkzaamheid gewoon niet haalbaar is. We hopen dan ook op jullie hulp in deze…. met daarbij de bekende kreet :

als iedereen wat doet, hoeft niemand heel veel te doen. Samen Oranje !!

Voor nu eet smakelijk en veel plezier.