• Geweldige autowas- en uitdeukactie voor goede doelen

 • De autowas- en uitdeukactie van zaterdag 10 februari 2024 was zeer succesvol.

  De spelers van het 1e elftal, kaderleden, commissie- en bestuursleden van S.V. Nieuwleusen wasten auto’s bij hoofdsponsor autobedrijf Zieleman. Daarnaast was het mogelijk om kleine deukjes uit de laten deuken. Wilco Ruinemans, eigenaar van Ruinemans Car Care en Camperplaats Allee deed dit voor € 35,00 per deukje.

  De opbrengst komt dit jaar ten goede aan De Hulstkampen voor een nieuwe duo fiets en Team D211. Dit team neemt op 6 juni 2024 deel aan Alpe d’ HuZes, waarbij deelnemers geld inzamelen in de strijd tegen kanker. Onder het motto “opgeven is geen optie” beklimmen zij fietsend of wandelend zo vaak mogelijk de mythische berg Alpe d’Huez in Frankrijk

  In totaal werden er 150 auto’s gewassen. Ook Wilco Ruinemans had een drukke dag, hij moest maar liefst 27 auto’s uitdeuken.

  Een geweldige opbrengst en de uitspraak; “een mooie dag en iedereen blij” werd aan het eind van de dag meerdere keren gezegd. En dit alles met dank aan Wilco en André Zieleman en Wilco Ruinemans die de opbrengst van het uitdeuken ook volledig beschikbaar stelde aan de twee goede doelen en S.V. Nieuwleusen. Binnenkort zal een delegatie van S.V. Nieuwleusen en de sponsoren de cheque  overhandigen aan Team D211 en De Hulstkampen.

  Als waardering ontvingen Wilco Ruinemans en André en Wilco Zieleman een vleespakket van voorzitter Erwin van Leussen van S.V. Nieuwleusen

   

 • Op de foto V.L.N.R:

  Wilco Ruinemans, Erwin van Leussen, Wilco Zieleman en André Zieleman