• Fantastisch resultaat Grote Clubactie

• De jeugd van onze club heeft zich weer van de allerbeste kant laten zien. Zij zijn actief de straat opgegaan om Grote Clubactie loten te verkopen en ook hebben zij digitaal veel loten verkocht. Het resultaat is ook dit jaar weer fantastisch! Er zijn meer dan 1400 loten verkocht. Dit levert voor onze club het mooie bedrag van € 3360,— op.

Wij hebben nog tot 21 november a.s. de tijd om de verkochte loten administratief te verwerken. Wanneer je het lotenboekje met verkochte loten nog niet hebt ingeleverd, doe dat dan alsnog zo snel mogelijk.

In het clubhuis staat hiervoor een Grote clubactie inleverbox.

Inleveren mag ook bij:

Supportersvereniging S.V. Nieuwleusen
    Arend Jan Schuurman
    Ruitenveen 30
    7711 DJ Nieuwleusen

Voor de 10 beste lotenverkopers zal binnenkort het bezoek aan een mooie eredivisiewedstrijd worden georganiseerd. Datzelfde geldt ook nog voor de top lotenverkopers van de afgelopen Corona periode.