• De hypotheekshop Staphorst-Nieuwleusen bronzen sponsor.

 • De hypotheekshop Staphorst-Nieuwleusen van eigenaar Arno Boxum is sponsor geworden van S.V. Nieuwleusen met het bronzen pakket. Arno heeft zelf gevoetbald bij VHK uit Sint Jansklooster. De sponsorcommissie bedankt Arno voor de sponsoring en wenst hem heel veel succes met de hypotheekshop.                            

  Over Arno Boxum.

  “Mijn naam is Arno Boxum en ik woon in Sint Jansklooster. Ik ben vele jaren werkzaam geweest bij de Rabobank als erkend hypotheekadviseur, onder andere in de regio van Nieuwleusen, Staphorst en omgeving. Ik heb honderden mensen mogen begeleiden en adviseren bij het afsluiten van hun hypotheek. Daarbij vind ik het belangrijk dat dit gebeurt in gewone taal. Op deze manier probeer ik mensen de zekerheid te geven dat zij begrijpen waar ze mee bezig zijn en ook weten waar zij  mee instemmen. Een hypotheek en de bijbehorende financiële afspraken zijn namelijk grote besluiten, dus daarbij staan duidelijkheid en betrouwbaarheid voorop.”

  Kom kosteloos kennismaken.

  Omdat Arno vindt dat je alleen persoonlijk hypotheekadvies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit, maakt hij graag eerst kennis met je. Voor het eerste gesprek neemt hij dan de kosten voor zijn rekening. Tijdens het gesprek hoort hij graag van jou wat je plannen zijn en aan de hand van dat gesprek maakt hij een inschatting van wat hij voor je kan betekenen en wat daarvan de kosten zijn.

  Arno: “Ik neem graag ruim de tijd voor mijn adviesgesprekken, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dus ook ’s avonds en in het weekend bij mij op kantoor of bij jou thuis.“

  Onafhankelijk hypotheekadvies

  De hypotheekshop is volledig onafhankelijk en heeft geen voorkeur voor bepaalde geldverstrekkers. Als zij voor jou aan de slag gaan brengen ze eerst jouw huidige situatie en toekomstdromen in kaart. Zo vinden zij de hypotheek die bij jou past, nu en in de toekomst.

  Contactgegevens

  Adres :       Rollecate 65-15,  7711GG, Nieuwleusen.

  Telefoon :   06-41673841

  E-mail :      nieuwleusen199@hypotheekshop.nl

   

   

 •  Arno Boxum ontvangt een flesje wijn van relatiebeheerder Hendrik Jan Huzen.