• Tijdens de, op vrijdagavond 17 november, gehouden ledenavond luisterden de aanwezige leden aandachtig naar het voetbalverhaal, met zo af en toe enkele levenslessen, van oud profvoetballer Bert Konterman.

  Jaarverslagen 2022-2023 en begroting 2023-2024.

  De avond begon met de presentatie en verantwoording van de jaarlijkse stukken. Zowel het jaarverslag,  de jaarrekening en de begroting werden door de leden met een applaus goed bevonden.

  Pieter Agema nieuwe secretaris

  Na 5 jaar de rol van secretaris / penningmeester en vier jaar van het secretariaat doet Hendrik Jan Huzen een stapje terug en stopt hij als bestuurslid. Zijn rol in het bestuur van de Club van 100 wordt overgenomen door de enthousiaste Pieter Agema

  Teamondersteuning 2023-2024

  De Club van 100 blijft de vaste vier teams (Vrouwen 1, Heren 1 en 2 en JO19-1) facilitairen. Naast Talent - en Speler van het jaar werden ook fleece dekens voor de vier teams in de koude maanden genoemd.

  Gerrit Evenboer honderdste lid

  Aan het begin van het seizoen 2022-2023 had de Club van 100 een ledental van 83. Na de Open Dag begin september 2023 kon het bestuur, dankzij intensieve werving, lid nummer 103 inschrijven. Voorzitter Annelies Kooiker – Westerik moest er voor op een krukje gaan staan. Op deze manier huldigde zij Gerrit Evenboer als honderdste lid.

  Gastspreker Bert Konterman

  Met de titel “ De weg van ons succes.... ” nam, de aan zijn heup geblesseerde Bert Konterman, de aanwezigen mee door zijn leven als profvoetballer. Als jonkie uit Rouveen moest hij zich veel ontzeggen om zijn sportieve doelen te behalen. Uitgaan naar Kisteman of de Oldtimer was er niet bij. Via o.a. PEC Zwolle, Feijenoord en Rangers FC haalde hij het Nederlands elftal. Hij behoorde tot de patatgeneratie, maar had ook een duidelijke mening over de huidige Play Station generatie. Voor hem is er meer dan voetbal alleen, zijn gezin en plezier in het leven zijn net zo belangrijk. Met een vriendenploeg kun je veel bereiken was zijn nadrukkelijke boodschap.

  Boeiende avond

  Het bestuur van de Club van 100 kijkt dankzij de aanwezige leden en Bert Konterman en zijn zoon als chauffeur terug op een leuke en boeiden voetbalavond. Dit ook met dank aan de clubhuiscommissie, die voor een hapje en een drankje zorgden.

 • Het bestuur van de Club van 100.

   

  V.L.N.R. Pieter Agema, Hendrik Jan Huzen, Annelies Kooiker-Westerik, Henrie Vassie en Henry Nijland.

 • Hendrik Jan krijgt een attentie aangeboden als dank voor 9 jaar lid van het bestuur.

 • Voorzitter verwelkomd Gerrit Evenboer als 100e lid van de Club van 100. Om op "niveau" met Gerrit te kunnen praten had ze een krukje meegenomen.

 • Bert Konterman kreeg een attentie aangeboden en werd bedankt voor zijn boeiende verhaal. Omdat hij geblesseerd is aan zijn heup moest hij dit zittend doen.