• Ajax Clinic komt opnieuw naar S.V. Nieuwleusen

  17 sep 2023
 • Voor alweer het zesde jaar op rij is S.V. Nieuwleusen gastheer voor Ajax Amsterdam die een geheel verzorgde voetbal clinic komt geven voor alle jeugdspelers. Op donderdag 26 oktober in de herfstvakantie is het weer zover!!

  Discipline zowel op als buiten het veld is een belangrijk component. Uit ervaring weten we inmiddels dat naast heel veel plezier de spelers ook daadwerkelijk veel leren op deze dag. Het mooiste is dan ook wanneer een groot deel van een team mee gaat doen.

  Train een dag als jouw favoriete Ajax-speler!
  Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en wil je in de herfstvakantie een dag trainen als Jorrel Hato of Steven Bergwijn? Doe dan op donderdag 26 oktober 2023 mee aan de Ajax Clinic bij SV Nieuwleusen in Nieuwleusen!

  Ieder jaar heeft staat één van de 6 kernwaarden van Ajax centraal. Deze herfstvakantie is dat: Wij versterken elkaar.
  Bij Ajax weten wij als geen ander hoe je talenten helpt om het allerbeste uit henzelf te halen. Als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen, krijg je ook deze kans om dit te laten zien.

  Tijdens de Ajax Clinic kan je dit laten zien tijdens verschillende trainingsvormen, welke in het teken staan van de Cruijff Kwaliteit.
  In het middagprogramma pas je de geleerde technische vaardigheden toe in verschillende partijvormen. Teams worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Uiteindelijk beleef jij tijdens de Ajax Clinic een echte Ajax ervaring voor een dag!


  Bekijk het programma en schrijf je direct in voor de Ajax Clinic!

  https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-sv-nieuwleusen-donderdag-26-oktober-2023